Требињац предат тужилаштву због двије крађе: У Гацку крађа пнеуматика

  • Полицијској станици Гацко пријављено је да је у ноћи 17/18.02.2016. године НН лице или више њих у једној вулканизерској радњи, отуђило шест пнеуматика различитих марки.

pp
Оперативним радом на терену полицијски службеници су дошли до сазнања да би могући извршиоци кривичног дјела могли бити лица иницијала Д.В., М.Б. и Д.М.
У току криминалистичке обраде лица су у потпуности признала извршење кривичног дјела, те ће Окружном тужилаштву у Требињу бити достављен извјештај за кривично дјело „Утаја“ због постојања основа сумње да га је извршило лице Д.В., а за лица М.Б. и Д.М. због постојања основа сумње да су извршили кривично дјело „Прикривање“.
Полицијски службеници Полицијске станице Требиње су Окружном тужилаштву у Требињу доставили извјештај о почињеном кривичном дјелу због постојања основа сумње да је лице иницијала М.С. починило кривична дјела „Крађа“ и „Тешка крађа“.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар