Саслушан Требињац због пријетњи Додику и Вучићу

  • Полицијски службеници Одељења за високотехнолошки криминалитет Управе криминалистичке полиције МУП-а Републике Српске саслушали Г. К. из Требиња након што су примили информације о претњама упућеним српском члану Председништва БиХ Милораду Додику и председнику Србије Александру Вучићу, а које су уочене на друштвеној мрежи „Фејсбук“.

Г. К. из Требиња је саслушан у својству осумњиченог за кривично дело „угрожавање сигурности“ и против њега ће у наредном периоду бити поднет извјештај надлежном окружном тужилаштву о почињеном кривичном делу.

Припадници Одељења за високотехнолошки криминалитет су примили информације о претњама упућеним српском члану Председништва БиХ Милораду Додику и председнику Републике Србије Александру Вучићу, а које су уочене на друштвеној мрежи „Фејсбук“, преноси РТРС.

О свему је обавештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наведено квалификовао као кривично дело „угрожавање сигурности“, а полицијски службеници Одељења за високотехнолошки криминалитет су у сарадњи са полицијским службеницима Полицијске управе Требиње идентификовали лице које је написало горе поменути коментар, те је утврђено да се ради о лицу Г. К. из Требиња.

РТРС

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар