Требињац Небојша Гудељ нови тренер Партизана?

  • Милинковићу одбројани дани! Како сазнају „Новости“ први пик челника шампиона Србије је некадашњи ас овог клуба Небојша Гудељ. Уколико не дође до договора, окренуће се Дарку Миланичу

 

sp-nebojsa-gudelj-getty_620x0

ОДБРОЈАНИ су дани Зорану Милинковићу на клупи Партизана до те мере да, утисак је, ни позитиван исход у сутрашњем мечупротив Алкмара (21.05), на старту Лиге Европе, не може да му гарантује дужи останак на функцији шефа струке црно-белих. После три пораза у осам првенствених кола и „слободног пада“ који је екипа доживела у игри, челници клуба из Хумске су се увелико дали у потрагу за Милинковићевим наследником, иако му, по опробаном рецепту, дају пуну подршку у изјавама за медије.

Како сазнајемо, први пик челника шампиона Србије за долазак на ужарену клупу је некадашњи ас овог клуба Небојша Гудељ. Овај 46-годишњи стручњак је био незаменљиви члан одбране Партизана од 1991. до 1994, када је одиграо 82 утакмице и постигао осам голова. Током играчке каријере носио је још дресове Леотара, Логроњеса, Бреде и Спарте из Ротердама. Оно што га препоручује за поправку евидентно успореног „ваљка“ јесте двогодишњи боравак на клупи холандског прволигаша Бреде, са којом је завршио сарадњу у октобру прошле године од када је без посла.

Преговори са Гудељом су увелико у току, а уколико не дође до договора, црно-бели ће се окренути варијанти Б, Дарку Миланичу, који је такође оставио значајан траг као играч у Хумској. Оно што је у овом тренутку сасвим извесно, а несумњиво би представљало најлепшу музику за уши навијача Партизана, јесте то да селектор „златних орлића“ Вељко Пауновић неће сада преузети команде „парног ваљка“.

Извор: Новости / М. Блажић 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар