Тренер Мајкла Фелпса тренираће Требињку Ивану Нинковић!

  • Најбоља пливачица БиХ Требињка Ивана Нинковић прошле године добила је стипендију универзитета Аризона Стејт, гдје је наставила школовање и пливачку каријеру, а од наредне сезоне тренер ће јој бити Боб Боумен, ментор славног Мајкла Фелпса.

Ivana-Ninković
Каријера најбоље бх. пливачице Иване Нинковић у сталном је успону, а од прошле године млада Требињка налази се у Сједињеним Америчким Државама, гдје је добила стипендију универзитета Аризона Стејт и тамо наставила каријеру.
Од наредне сезоне Боб Боумен, главни тренер “Нортх Балтиморе Аqуатиц” клуба и ментор Мајкла Фелпса преузеће тренерску функцију на универзитету Аризона Стејт, чиме ће Нинковићева добити прилику да сарађује са једним од најбољих свјетских стручњака.
“Не могу да вјерујем”, кратко је написала Ивана на свом Фацебоок профилу.
Боумен је један од најзаслужнијих за успјехе Фелпса и његове 22 олимпијске медаље, а пливачи који су радили под његовом палицом успјели су чак 43 пута да оборе свјетске рекорде.

Извор: Мондо

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар