Билећанин Никола Мркаић од фебруара члан Партизана!

  • Никола Мркаић, садашњи капитен кадетске селекције ФК Херцеговац од фебруара се прикључује Фудбалском клубу Партизан из Београда.

mrkaja

Никола Мркаић, момак са фотографије, како каже за наш блог, сан му се остварио. Сан да успије у свијету фудбала.

Прије пар мјесеци позван је на пробу у београдски Партизан. Тада је задовољио тренере који су га опет позвали да дође. И сада, по други пут, одлично се показао, и доказао тренеру Драгану Кецману да вриједи. У Београду је био на разним тестирањима снаге и физичке спреме.

Кондициони тренер млађих категорија Партизана је презадовољан Николиним способностима. Како нам Никола каже, презадовољан је оним што је видио и већ помало научио у Партизану.

Од фебруара постаје члан Партизана и тада ће провести неколико мјесеци у кадетском тиму. А након тога, ако се покаже у најбољем свијетлу, биће пребачен у Телеоптик.

Након кратког разговора са Николом о свему овоме, казао нам је и да ће школовање наставити у Београду, паралелно са фудбалом.

Извор: Билећа спорт

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар