СУКОБ ПАРТИЈСКИХ ДРУГОВА: Љубо Вуковић пријавио полицији Недељка Симовића

  • Водећи човјек СНСД у Билећи Љубо Вуковић пријавио је полицији да му је Симовић пријетио, након што је затражена његова смјена

    skener

Припадници Центра јавне безбједности Требиње привели су на саслушање директора билећког Дома здравља Недељка Симовића због сумњи да је упутио пријетње предсједнику Скупштине општине Љубу Вуковићу. Полиција је извршила претрес Симовићеве породичне куће и привремено одузела његов мобилни телефон ради вјештачења, а бивши предсједник клуба одборник СНСД у Скупштини општине Билећа дао је изјаву полицијским инспекторима на околности пријетњи које су наводно упућене предсједнику општине.

Према информацијама до којих је дошао магазин Истина, Љубо Вуковић пријавио је полицији да је добио пријетње од Недељка Симовића након што је у локалној скупштини покренута иницијатива за смјену директора Дома здравља. Директор Симовић рекао нам је да је полиција коректно обавила посао, али да и сам не зна због чега је полиција од њега узела изјаву и да не жели говорити о детаљима и сукобу са браћом Вуковић, челницима билећког СНСД.

Читав чланак прочитајте у новом броју магазина Истина

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар