СУКОБ ХЕРЦЕГОВАЦА У СКУПШТИНИ РС: Петровић назвао Говедарицу “сељаком из Гацка”, а овај га позвао да се потуку!

  • Посланик СНСД-а у Народној скупштини РС Лука Петровић ушао је вечерас у оштар вербални сукоб са шефом посланичког клуба СДС-а Вукотом Говедарицом, називајући га “сељаком из Гацка”!

luka vukota

НЕПРИМЈЕРЕНО ПОНАШАЊЕ НАРОДНИХ ПОСЛАНИКА: Лука Петровић и Вукота Говедарица

Сукоб двојице Херцеговаца избио је током вечерашњег наставка Народне скупштине, а како се могло видјети, Петровића је изиритирало то што је Говедарица добацивао током његовог излагања.

Иритиран добацивањем, Петровић га је у једном тренутку назвао “сељаком из Гацка”, због чега је добио опомену предсједника Народне скупштине Недељка Чубриловић.

Говедарица је одмах након тешких ријечи затражио од Петровића да му се јавно извини, а “ако буде желио моћи ће то да ријеши ван сале”, што су многи протумачили као позив на тучу!

Петровић је на то рекао да Говедарици није рекао ништа лоше, истичући да “бити сељак није никаква увреда”.

У њихов сукоб умијешао се и посланик НДП-а Драган Чавић, који је добацивао Петровићу током размјене “аргумената” са Говедарицом.

Петровић се пожалио предсједнику парламента да му је Чавић запријетио да ће га ошамарити, што је лидер НДП-а негирао тврдећи да би му било боље да “боље наћули те своје радаре и чује да је то, заправо, у шали рекао посланику СРС-а Миланку Михајлици”.

Извор: Сарансак

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
  1. перо перић Reply

    Јадна и несрећна Херецговине која ја кроз вијекове изњедрила такве људске величине којим се дивио свијет, ево дочекала да је у пред свијетом представљају овакви као што су ова двојица, а има и црњих од њих.Како би рекао велики Његош не требује царство нељудима нако да се пред свијетом руже.

Оставите коментар