Руски амбасадор у Требињу: Заједно смо побиједили зло!

  • У Музеју Херцеговине вечерас је отворена изложба “Кораци ка побједи” и приказан руски играни филм “Брестска тврђава”, које су организовали Амбасада Руске Федерације у БиХ и Друштво српско-руског пријатељства, а поводом 70 година од побједе у Другом свјетском рату.

rusi-izlozba3
Изложба је представила аутентичне фотографије из Другог свјетског рата које документују све страхоте ратних разарања и страдање руског народа под њемачком окупацијом, али и тријумф совјетске војске над мрачним силама Трећег рајха.
Отварајући изложбу Петр Иванцов, амбасадор Руске Федерације у БиХ је истакао да су изложбом хтјели подсјетити на трагедију Другог свјетског рата, са поруком да се никада не понове таква времена.

rusi-izlozba6
“Ово је наша заједничка побједа над снагама зла и неправедности који су хтјели да поробе наше земље. ‘Брестска тврђава’ је симбол чврстог руског духа који није могуће побиједити, али није остала само упамћена код руског народа, већ и код братског српског народа“, навео је Иванцов, додајући да су током славне историје руски и српски војници били на истој страни – страни правде и истине, те да и у данашње вријеме два братска народа његују и продубљују већ успостављене добре односе.

 

Приказани руски играни филм “Брестска тврђава” о херојској жртви бранилаца Бреста, снимљен је по историјској епопеји, 2010. године у режији Александра Кота.

Извор: Радио Требиње / Д.М.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
  1. kedem isabel Reply

    Била сам тако депресивна када ме је мој љубавник оставио због другог момка након што смо излазили пет година, покушао сам да је преклињем да ми се врати, она је одбила и рекла да више нема осећања према мени. Постао сам тужан човек након свега што смо прошли кроз нашу љубав заједно, после све љубави коју смо делили у прошлости, нисам могао да замислим свој живот без ње, јер је моја љубав према њој била непроцењива трговина из било ког разлога, једног дана када Прегледао сам интернет видео сам коментар о томе да има моћ да врати бившег љубавника и одлучио сам да покушам да се видим тако што ћу га контактирати и он ми је одмах одговорио и објаснио сам кроз шта пролазим а он је рекао да је други мушкарац користећи вуду чини на њу, због чега ме је оставила због њега, упркос мојој бризи за њу и он обећава да ће ми помоћи да вратим свог љубавника, а такође ће ми помоћи да га умртвим чини да не може узвратио ми је у будућности, за мање од три дана једног момка је упуцала непозната особа момци на Флориди и за пет дана моја девојка је била у мојој кући и чекала да дођем са посла, а када сам то урадио, почела је да моли, рекавши да јој је жао што никада није знала шта је на њој. хвала ДР АПАТА сада сам задовољан својом девојком и сада све иде глатко. контактирајте апата за било коју чаролију освете и ек чаролију преко драпата4@гмаил.цом. Можете га контактирати и на Вхатсапп-у или Вибер-у на (+447307347648).

Оставите коментар