Признања за предузећа “Свислајон” и “Пчелица Маја” из Билеће

  • Привредна комора Републике Српске додијелила је признања предузећима “Спортек” из Котор Вароша, “Свислајон” из Требиња и “Прима” из Градишке у категорији најуспјешнијих великих привредних друштава у 2014. години.

20150327220003_296565

Извор: Срна

У оквиру манифестације “Избор најуспјешнијих у привреди Републике Српске за 2014. годину” у категорији најуспјешнијих средњих привредних друштава синоћ су награђени “Алпро” из Власенице, “ЗП комерц” из Вршана код Бијељине и “Топлинг” из Прњавора.
У категорији најуспјешнијих малих привредних друштава награђени су “Танасић” Бијељина, “Владраг” Пале, “Спектра ДМГ” Бањалука, “Нено” Теслић и “Пчелица Маја” Билећа.
За допринос у области запошљавања и инвестицију награђена су предузећа ЕФТ – Рудник и Термоелектрана “Станари”, “Напко бедс фактори” Петрово и “Мак Младост” из Мркоњић Града.
За допринос развоју корпоративне друштвене одговорности у 2014. години награђени су компанија “М:тел”, “Бањалучка пивара” и “Арселор Митал” Приједор.
Признања за најуспјешнију жену у привреди у прошлој години добиле су Мира Пазуревић из предузећа “Санино”, Стана Марковић из фирме “Јелшинград ливар” и Дубравка Топаловић из компаније “Нути дуе”.
За допринос развоју туризма признања су добили Андрићград, Бања Врућица и Етно село “Станишићи”.
Представници Привредне комора Републике Српске уручили су признања и за 10 најуспјешнијих привредних друштава из Српске у категорији “Препознатљив квалитет и развој домаћег производа” за линије производа, која су се истакла својом квалитетом у прошлој години.
Признања су добиле фирме “Слап” из Рогатице за свјежу пастрмку, “КЛМ” из Прњавора за линије плитких и дубоких ципела за професионалну употребу, “Млијекопродукт” из Козарске Дубице за јогурте “виталија”, “Нова Дипо” из Горњих Подградаца за столицу “бертил”, те “Мира” из Приједора за чајно пециво “лили ванилин”.
Награде су добиле и фирме “Три бест” из Бањалуке за хидрауличну платформу за позориште, “Крајина клас” из Бањалуке за оранж торту, “Дермал” из Котор Вароша за бризгану обућу, “Велепрехрана” из Бањалуке за “флипс”, те “Ламперија ентеријер” са Пала за собна врата.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар