ДОДЈЕЛА ПРИЗНАЊА „КОСМЕТСКА ЗВИЈЕЗДА“: Међу добитницима Горан Киковић, уредник „Гласа Холмије“

  • У Сталаћу се данас додјељују признања „Косметска звијезда“ новинарима који су се истакли у писању прилога о страдању српског народа на Космету . Међу добитницима је и Горан Киковић, уредник „Гласа Холмије“

Овај лист дао је велики допринос у очувању српског идентитета који је данас веома угрожен у Црној Гори, а Киковић је уредио досадашњих 36 бројева.
Овдје доносимо ријеч академика проф.др Јована Бабовића, некадашњег министра у влади Србије, рођен у Коњусима код Андријевице.

– ‘Историчар служи човеку да би сазнао истину о његовим делима и поштовао друге и себе. Истраживање тајновите истине о појединцима је победа храбрих, учених и умних. Сазнање о човеку, народу, успесима и падовима, победи добра над злом, истини о заборављеним историјским, књижевним, научним, културним делима и храбрости појединаца кроз времена је исконска светлост која прича животни пут о људима који су уткали себе у темеље љубави, мира и слободе. Захваљујући Горану Киковићу истина је кренула у “Гласу Холмије“ и њу више ништа не може зауставити.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар