Билећа: Вечерас хуманитарни концерт за лијечење дјечака из Пребиловаца

  • Завичајни клуб „Освит“ из Билеће и група грађана организоваће вечерас хуманитарни концерт за лијечење шестогодишњег дјечака Марка Екмечића из Пребиловаца, коме је неопходна операција ока у Русији

    plakat-osvit

На концерту под називом „Да наш мали Марко угледа сунце јарко“ учествоваће најпознатији естрадни умјетници Херцеговине, билећка културно-умјетничка друштва и удружења, потврдио је Срни предсједник „Освита“ Миодраг ЛЈумо Хрњез.

Концерт ће бити одржан у Дому културе „Јевто Дедијер“ у Билећи са почетком у 19.00 часова, а цијена улазнице је три КМ.

Трошкови операције у Русији износе 7.000 евра. Уколико буде прикупљен потребан новац Марко би на операцију лијевог ока требало да отпутује у марту или априлу.

Марко је прије три године оболио од артритиса, а као посљедица тога оштећен му је вид, па му је препоручена хитна операција у Русији.

Операција на десном оку успјешно је изведена и дјечак сада види 25 одсто, међутим, лијечење у потпуности зависи од операције лијевог ока које је угрожено.

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар