ПОДРШКУ ЋУРИЋУ ДАЛО 9 ПАРТИЈА: Циљ је побједа и 21 одборнички мандат

  • Девет политичких субјеката из Требиња данас је потписало коалициони споразум о подршци актуелном градоначелнику Требиња Мирку Ћурићу као кандидату за градоначелника на предстојећим локалним изборима.

Кандидата СНСД-а подржало је још осам партија: Демократски народни савез, Социјалистичка партија, Покрет за Требиње, Партија уједињених пензионера, Уједињена Српска, НДП, Прва српска демократска странка и ДЕМОС.

Циљ деветочлане коалиције је освајање 21 мандата у Скупштини Града Требиња и 70 одсто гласова бирача.

Сви политички субјетки даће своје идеје које ће бити обједињене у јединствену политичку платформу која ће ускоро бити представљена јавности.

„Хвала нашим коалиционим партнерима на подршци. Подржале су нас партије које су нам и на прошлим изборима дале подршку, као и нове снаге на политичкој сцени Требиња. Презадовољни смо урађеним у протекле четири године, реализовали смо 60 нових програма, више од 85 инвестиција је урађено или започето. Један човјек не може пуно, тим и снага коју имамо са нашим коалиционим партнерима биће за боље свих грађана Требиња и РС“, истакао је Ћурић.

требињелајв

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору
  1. Ranko Reply

    Otkud ovaj lik u cosku zar on ne brani pravoslavlje, da nije zalutao u skup?

Оставите коментар