ПОДРШКА СРБИМА ИЗ МОСТАРА: Будући премијер Црне Горе подржао листу „Остајте овдје“

  • Носилац листе “Остајте овдје – Заједно за наш Мостар“ Велибор Миливојевић састао се у Подгорици са мандатаром за састав нове Владе Црне Горе Здравком Кривокапићем којем је честитао изборну побједу и добијање мандата за састављање владе.

У дужем разговору Кривокапић је Миливојевићу пренио своја искуства из предизборне кампање, те пожелио све најбоље Листи “Остајте овдје – Заједно за наш Мостар“.

Миловојевић је Кривокапићу пожелио успјех у формирању нове владе Црне Горе истичући да Црна Гора може бити примјер како обједињеност око заједничког циља може дати добар резултат, без обзира на националне и вјерске различитости и подијељености.

“Обједињавањем и грађанских и националних иницијатива у циљу просперитета једини је начин за будућност“, навео је Миливојевић.

Миливојевић је заједно са мостарским парохом Радивојем Круљем посјетио и Саборни храм Светог Јована Владимира у Бару и разговарао са старешином храма Слободаном Зековићем. У разговору су се усагласили да без обзира на искушења Црква и народ требају бити једно.

Миливојевић се у Подгорици састао и са Мостарцима који данас живе у том граду, који су му пренијели да су заинтересовани за изборе у Мостару и за будућност српског народа, те да остају опредијељени да помажу у свим активностима у обнови светиња и живота Срба у долини Неретве.

ТОП ПОРТАЛ

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар