Почело одбројавање за 11. Гатачко сијело (БЕОГРАД, 25. ФЕБРУАР 2023. ГОДИНЕ)

  • Клуб Гачана организује 11. завичајно сијело које је заказано за суботу 25. фебруара 2022. године, са почетком у 18 часова, у ресторану Дома Војске Србије (улаз из Француске улице).

 

Већ по традицији Клуб Гачана у Београду  спрема оригиналан културно-забавни програм и богату трпезу.

Посебан гост вечери биће прослављени српски пјесник и књижевник Љубивоје Ршумовић. Поред њега домаћини овогодишњег сијела најављују и госта изненађења.

Међу учесницима програма биће изворна група Сава Владисавић, гуслар Ненад Ивковић, песникиња Драгица Ивановић, етнопојац Бранко Тадић, као и најбољи херцеговачки бенд у Србији који предводи Богољуб Боле Бошковић из Гајдобре.

И ове године биће награђени најбољи гатачки студенти, а спрема се и велики фонд награда за традиционалну томболу. (Гусле, умјетничке слике, књиге, викенд на Златибору, херцеговачки пршут…)

С обзиром да је због пандемије пауза између два сијела била веома дуга, као и да се дешава у току Сајма туризма у Београду, за ово завичајно дружење влада огромно интересовање, зато на вријеме резервишите своје мјесто!

Карте по цијени од 3.000 динара, које подразумјевају иће и пиће, могу се резервисати путем телефона 063 258 206 и 063 219 837. 

Добродошли! 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар