Озваничен почетак градње продајног центра компаније „Вокел“

  • Власник компаније „Вокел“ Жељко Лончар и градоначелник Требиња Славко Вучуревић положили су данас камен темељац за изградњу изложбено-продајног салона грађевинског материјала компаније „Вокел“ у насељу Тодорићи.

vokel
Објекат ће бити изграђен на мјесту некадашњег складишта „Травуније“, а требало би да буде отворен на прољеће наредне године.
Власник компаније „Вокел“ Жељко Лончар рекао је да ће у 14 пословници фирме у БиХ посао добити 15 до 25 људи, зависно од пословних кретања и потреба тржишта.
Он је изразио захвалност градоначелнику Вучуревићу што је показао спремност да поджи ову пословну иницијативу, те службама Градске управе који су благовремено обезбиједили документацију за почетак градње.
„Знам да су до сада грађани Требиња долазили у Мостар или Посушје у куповину, али је дошло вријеме – да ми дођемо ближе вама“, рекао је Лончар.
Градоначелник Требиња Славко Вучуревић рекао је да је ријеч о инвестицији висине 3 до 5 милиона КМ, која, упркос оспоравањима, показује да се Требиње развија и ствара предуслове за бољи живот грађана.
img_6459
„Поред нових радних мјеста, Требиње овим шири лепезу трговинских центра, који ће своје услуге и производе приближити грађанима Требиња, у овом случају, грађевинским фирмама које овде послују. Према томе, ове је велики добитак и за компанију ‘Вокел’ и за грађане Требиња“, рекао је Вучуревић.

Р.С. / Радио Требиње

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар