БИЛЕЋА: Очекује се да шест странака подржи кандидатуру Миљана Алексића

  • Четири странке, које подржавају СНСД-овог кандидата за начелника Општине Билећа, потписале споразум о заједничкој подршци. Очекује се да ће споразум накнадно потписати представници општинских одбора ДНС и СНС

KOC_0962
Представници општинских одбора СНСД-а, Социјалистичке партије, Наше Херцеговине и Српске радикалне странке, потписали су у Билећи споразум о подршци Миљану Алексићу, кандидату СНСД-а, за начелника општине на предстојећим локалним изборима.
Осим њих, саопштено је из СНСД-а, Алексића ће подржати општински одбори ДНС и СНС, а споразум са њима биће потписан накнадно.
Заједнички циљ, како је речено, јесте да Алексић у још једном мандату, умјесто једне, настави још боље да ради уз подршку шест странака.
Приоритет ће бити привредни и развој туризма, као што је наставак изградње Горњих хоризоната, туристичких садржаја на Билећком језеру и отварање нових радних мјеста.

Алексић је рекао да је прихватио приједлог СНСД-а да поново буде кандидат и да посао неће бити лак, али да ће истрајати на реализацији капиталних пројеката.

РТРС

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар