НОВА АКЦИЈА: СХ започиње промоцију најбољих херцеговачких студената

  • Слободна Херцеговина започиње највећу акцију до сада. Херцеговачка памет никад није била спорна, али често није имала прилику да буде искориштена до краја и на прави начин. Ово је шанса за другачију праксу.

ns

Са овогодишње доделе признања најбољим херцеговачким студентима у Новом Саду

Портал „Слободна Херцеговина“ је од самог почетка свог рада окренута правим вредностима.

На страницама најпосећенијег и свакако најутицајнијег херцеговачког портала у Србији, имаћете прилику да упознате најбоље студенте из Херцеговине који са великим успехом студирају на престижним факултетима у Србији.

На тај начин херцеговачки привредници који живе и раде у Србији имаће прилику да сазнају за младе снаге које стижу из Херцеговине, а локалне заједнице у Херцеговини да обрате пажњу на своју најталентованију децу и покушају да их ипак задрже кући.

Серијал стартује са најбољим херцеговачким студентима у Новом Саду. Удружење Херцеговаца у овом граду гаји лепу традицију и већ четврту годину за редом награђује најбоље студенте уз услов да су чланови њиховог удружења.

У жељи да ову акцију подстакнемо  и на тај начин промовишемо херцеговачку памет, али и подстакнемо друга удружења да направе сличне акције и на тај начин окупљају младе, талентоване и умне људе, портал Слободна Херцеговина позива све херцеговачке студенте који имају завидне резултате да напишу своју биографију, приложе оцене и пошаљу на мејл slobodnahercegovina@gmail.com уз назнаку – за рубрику „Најбољи херцеговачки студенти“.

Приликом промовисања ових студената предност имају они који су активни чланови завичајних удружења.

 

 

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар