Моника Белучи се вратила у Требиње

  • Славна филмска дива Моника Белучи се, заједно са својом шминкерком, након неколико дана паузе на снимању филма Емира Кустурице „На млијечном путу“ поново вратила у Требиње, гдје наставља с радом.

monika1
Моника је, како сазнањемо од особља хотела „Платани 2″, хотелски апартман напустила само на неколико дана, али су све њене ствари остале у хотелу, јер је одлучила направити паузу од снимања на неколико дана те уједно и отпратити млађу кћерку Леоне кући у Париз.
„Када је кренула за Париз, Моника нам је оставила различите дарове које нам је донијела дадиља малене Леоне, почевши од козметике, па до неких француских слаткиша, а глумица је само махнула и казала на српском ‘хвала’ и додала ‘see you’.“
Мала Леоне је са собом у Француску повела и мало црно-бијело маче које је нашла на требињској пијаци и дала му име Муза, а брижна мама се одмах побринула да мачету обезбиједи адекватан ветеринарски преглед, здравствени картон, увјерење о усвајању од надлежне службе и пасош, како би га могла повести са собом.
Белучијева је одмах по повратку у Требиње наставила са снимањем сцена на филму, на којима је радила у претходне двије седмице, најприје на Мокрој гори, а онда у околини Требиња, највише на Колобуку на граници са Црном Гором и селу Главска на граници са Хрватском.

Извор: Независне 
Фото: Радио Требиње

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар