Лет „падалице“ је у теби

Када се отвори звјездано небо, и почну падати падалице, не тражи пуно од њих, не могу оне остварити све твоје жеље. Једна велика жеља управо дише, а та велика жеља си ти. Тебе је живот дао животи да се за њега бориш. Те двије руке које имаш. биле слабашне или не, оне су ту да ухвате све оне падалице искушења и ту су да се рашире и вину високо, пут небеса.  Неће летјети, када буде нека навала падалица с неба, оне ће ширити своју снагу онога дана, када животу оставре жељу, а ништа се само од себе неће остварити.

PADALE-ZVEZDE-PADALICE

Мада, лакше је вјеровати да ће нешто бити, него кренути радити нешто да тако буде. Ништа се само од себе не оствари, вјеруј ми. Толико падалица ће пасти, и свака ће са свобом понијети твоју жељу, али само једном ће се та жеља остварити, онда када ти кренеш да чиниш све да она буде оно што си пожелио те ноћи када си је зажелио. Вјеруј у себе и своју снагу, па све жеље које пожелиш, ти ћеш и остварити.

 

Тијана Тркља / Слободна Херцеговина

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар