Како до карата за Херцеговачку академију

HA plakat

 

За највећи скуп Херцеговаца у Србији у овоме веку влада огромно интересовање. Карте су пуштене у продају и могу се (док их још има) сваким радним даном  (од  10 до 14 и 14.30 до 19.30) купити на билетарници Задужбине Илије. М. Коларца. Како смо већ раније писали, карте се продају по цени од 500, 700 и 1.000 динара, зависно од позиције у сали.

Сви заинтересовани, који нису у могућности да купе карту у Београду, могу карту да резервишу на следећи начин.

Пошаљите мејл на: biletarnica@kolarac.rs  или позовите на тел +381 11 2630 550.

Након обављене резервације добићете рачун на који ћете уплатити новац, а након достављеног доказа о уплати карте се могу преузети на билетарници Задужбине Илије. М. Коларца до 8. јуна, најдаље до 17 часова.

Поред богатог програма, Херцеговачку академију  благословиће епископ ЗХиП Григорије. Очекује се и присутво патријарха Иринеја.

Херцеговачку академију неће пропустити ни прослављени српски редитељ Емир Кустурица.

За мање од недељу дана продата је трећина укупног капацитета, стога још једном апелујемо да не чекате последњи тренутак, него да још данас пођете до билетарнице или да резервишете карте путем мејла biletarnica@kolarac.rs

Напомињемо да ће сав приход од продаје улазница бити приложен завршетку градње Храма Христовог Васкресења у Пребиловцима.

Подсетимо,  увертира за овај велики догађај је  изложба „Пребиловци“ која ће бити отворена на Спасовдан, 21. маја 2015. год у галерији Народне банке Србије у Београду. 

 

 

 

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар