ГОРАН ЛУЧИЋ: Србима у Грахову данас је теже него у вријеме Гаврила Принципа (АУДИО)

  •  Горан Лучић, уредник интернет портала „Слободна Херцеговина“ гостовао је на Радио Београду у емисији „Нови дан“ ауторке Биљане Ђоровић.

Радио је најпристојнији медиј због тога што говорнику даје право да остане у пристојности мрака, а његовој ријечи да се укаже свјетлом звука. Радио Београд 2 је прославио 60 година успјешног и заслужног рада; то је једина радио-станица, од Трста до Истанбула, која 24 чaса емитује програм из области културе и умјетности.

У емисији „Нови дан“ – РБ2, коју је уредила и водила Биљана Ђоровић, Горан Лучић је говорио о промоцији монографије „100 Шантићевих вечери поезије – 50 година књижевне награде Алекса Шантић“, коју је уредио парох мостарски Радивоје Круљ, а са којим обавио кратак разговор приликом промоције ове монографије у Београду.

Разговарало се и о Гаврилу Принципу, његовим потомцима и животу граховских Срба данас, а поводом интервјуа са Гаврилом Милом Принципом, објављеном на порталу Слободна Херцеговина.

Послушајте Лучићево гостовање од 1:34:00.

 

 

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар