Билећки баскеташи најбољи у Невесињу!

  • Побједник баскет турнира, који је од 20. до 22. јула одигран на Килавцима у Невесињу је екипа „Алексић Комерц“ из Билеће.

kilavci kos 21

Билећки баскеташи су у финалу савладали домаћи састав „Армејци“ и тако заслужено освојили пехар намјењен побједнику турнира.

Побједничка екипа је наступала у саставу: Бранислав Стојановић, Лука Радмиловић, Дамјан Милошевић и Милан Вујовић.

Екипа „Алексић Комерц“ са три побједе и једним поразом освојила је прво мјесто у групи А и тако остварила директан пласман у полуфинале турнира.

У полуфиналу Билећани су били бољи од екипе „Old School“ са Пала, да би у великом финалу лако изашли на крај са Армејцима и тако им се реванширали за једини пораз на турниру.

На турниру је учествовало десет екипа из Билеће, Пала и Невесиња.

Спортско надметање протекло је у лијепој атмосфери и фер игри.

Билећким баскеташима је ово други освојени турнир у посљедња два мјесеца, послије освојеног турнира у Мостару, са којим су остварили пласман на Мастерс турнир најбољих екипа регије у Ријеци који се одржава 1. августа.

На том турниру играће у саставу: Бранислав Стојановић, Лука Радмиловић и Славиша Вуковић, док ће име екипе на ово престижном турниру носити по спонзору, који још није познат.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар