Аутобуска у Требињу тражи закупца: За ренту најмање 10.000 КМ мјесечно

  •  Град Требиње објавио је јавни позив за давање у закуп зграде новоизграђене аутобуске станице, према којем је почетни износ закупнине 8.485,56 КМ мјесечно, без урачунатог ПДВ-а.

autobuska-stanica-trebinje (1)
Према условима наведеним у јавном позиву, право да конкуришу имају правна лица регистрована за обављање услуга аутобуског саобраћаја, а најповољнијом понудом сматраће се „понуда која садржи највећи понуђени износ закупнине“ .
Позив је отворен десет дана, до 14. маја, а отварање понуда заказано за „четврти дан по истеку рока за достављање понуда, у 10 часова у малој сали Градске управе“.
У јавном позиву се прецизира да ће са понуђачем који испуни прописане услове и понуди највиши износ закупнине бити закључен уговор о закупу на период од 4 године.
Скупштина града Требиња донијела је 8. априла одлуку о давању у закуп објекта аутобуске станице, након што се због процедуралних препрека одустало од ранијег плана да овим објектом газдује Град, те да станица послује у оквиру јавне установе „Требињестан“.

Извор: Радио Требиње / Р.С.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар