Слободна Херцеговина » Аутобуска у Требињу тражи закупца: За ренту најмање 10.000 КМ мјесечно

Аутобуска у Требињу тражи закупца: За ренту најмање 10.000 КМ мјесечно

  •  Град Требиње објавио је јавни позив за давање у закуп зграде новоизграђене аутобуске станице, према којем је почетни износ закупнине 8.485,56 КМ мјесечно, без урачунатог ПДВ-а.

autobuska-stanica-trebinje (1)
Према условима наведеним у јавном позиву, право да конкуришу имају правна лица регистрована за обављање услуга аутобуског саобраћаја, а најповољнијом понудом сматраће се „понуда која садржи највећи понуђени износ закупнине“ .
Позив је отворен десет дана, до 14. маја, а отварање понуда заказано за „четврти дан по истеку рока за достављање понуда, у 10 часова у малој сали Градске управе“.
У јавном позиву се прецизира да ће са понуђачем који испуни прописане услове и понуди највиши износ закупнине бити закључен уговор о закупу на период од 4 године.
Скупштина града Требиња донијела је 8. априла одлуку о давању у закуп објекта аутобуске станице, након што се због процедуралних препрека одустало од ранијег плана да овим објектом газдује Град, те да станица послује у оквиру јавне установе „Требињестан“.

Извор: Радио Требиње / Р.С.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстовe са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да преносе само они сајтови који користе српско писмо

Оставите коментар
* Закон о јавном информисању – члан 38: Забрањено је објављивање идеја, информација и мишљења којима се подстиче дискриминација, мржња или насиље против лица или групе лица због њиховог припадања или неприпадања некој раси, вери, нацији, етничкој групи, полу или због њихове сексуалне опредељености, без обзира на то да ли је објављивањем учињено кривично дело.

Мишљења изнијета у коментарима приватно су мишљење аутора коментара и не представљају ставове редакције Слободна Херцеговина