Слободна Херцеговина » БУДИ ДИО ИСТОРИЈЕ – ВЕЧЕРАС СВИ НА АДУ: Добродошли на 1. Сабор Љубињаца у Србији

БУДИ ДИО ИСТОРИЈЕ – ВЕЧЕРАС СВИ НА АДУ: Добродошли на 1. Сабор Љубињаца у Србији

ДРАГИ ЉУБИЊЦИ И ПРИЈАТЕЉИ ЉУБИЊА
Слиједећи најљепше тековине херцеговачке осјећајности према завичајном Љубињу
ПОЗИВАМО Вас да се окупимо на
ПРВИ САБОР ЉУБИЊАЦА
и обновимо сјећања на наш завичај и нашу постојбину

Част нам је да Вас у духу српске саборности позовемо на братско друговање и гледање.

ПРВИ САБОР ЉУБИЊАЦА ОДРЖАЋЕ СЕ ВЕЧ10. МАЈА 2019. године у еминентном ресторану ЈЕЗЕРО „АZZARО“ – АДА ЦИГАНЛИЈА са почетком у 19 часова. Цијена улазница је 2.500 динара.

У цијену је урачунато предјело, главно јело, пиће и колач. Као додатак предјелу служиће се љубињски сир из мијеха са кртолом. Од пића служиће се црно и бијело вино и ракија лоза из манастира Тврдош. Удружење Љубињаца у Београду припремиће богат културно-забавни програм који ће извести еминентно Академско културно-умјетничко друштво „ШПАНАЦ“ из Београда и музички ансамбл „Боле бенд“.

 

Инструкције за уплату улазница:

  • УЛАЗНИЦЕ можете поручити уплатом на жиро рачун 160-533717-07 код банке Интеза Београд.
    Прималац: Удружење Љубињаца у Београду, Булевар Николе Тесле бр. 30 А, Нови Београд.
    Након извршења уплате потребно је да пошаљете поруку на телефон +381 65 22 00 855  – Чедо Брборић –  у којој треба навести име уплатиоца и уплаћени износ.
  • ПРОДАЈА ПРЕОСТАЛИХ УЛАЗНИЦА организоваће се у СРЕДУ 8. МАЈА 2019. године у просторијама АКУД „Шпанац“ од 17-20 часова – Студентски град – Нови Београд. Улазнице можете резервисати позивом на телефон +381 65 22 00 855 (Чедо Брборић). Улазнице ћете преузети по доласку на Сабор.

Драги Љубињци и пријатељи Љубиња, до тада пожељно је да постанете ЧЛАН УДРУЖЕЊА ЉУБИЊАЦА.

Чланство нам је потребно ради успостављања списка и вођења евиденције. Чланарина износи 1.000 динара, а за студенте и пензионере 500 динара.

Чланске карте можете преузети на дан нашег дружења 10. маја 2019. године у ресторану Језеро „АZZARО“ – АДА ЦИГАНЛИЈА од 18-19 часова. Тада се могу купити и улазнице које буду на располагању.

Инструкције за уплату улазница:

  • Сврха уплате: Чланарина – чланска карта
  • Жиро рачун 160-533717-07 код банке Интеза Београд
  • Прималац: Удружење Љубињаца у Београду, Булевар Николе Тесле бр. 30 А, Нови Београд.
  • Након уплате пошаљите поруку на телефон +381 65 22 00 855  – Чедо Брборић –  у којој треба навести  име уплатиоца и уплаћени износ чланарине.

Молимо Вас да дођете око 18 часова како бисте преузели улазнице. Тиме би се избегле гужве, искористило вријеме за међусобне разговоре, а програм почео тачно у ПОЛА ОСАМ.

ДОБРО ДОШЛИ

 

УПРАВНИ ОДБОР УДРУЖЕЊА ЉУБИЊАЦА У БЕОГРАДУ

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстовe са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да преносе само они сајтови који користе српско писмо
О аутору

Оставите коментар




* Закон о јавном информисању – члан 38: Забрањено је објављивање идеја, информација и мишљења којима се подстиче дискриминација, мржња или насиље против лица или групе лица због њиховог припадања или неприпадања некој раси, вери, нацији, етничкој групи, полу или због њихове сексуалне опредељености, без обзира на то да ли је објављивањем учињено кривично дело.

Мишљења изнијета у коментарима приватно су мишљење аутора коментара и не представљају ставове редакције Слободна Херцеговина