БУДИ ДИО ИСТОРИЈЕ – ВЕЧЕРАС СВИ НА АДУ: Добродошли на 1. Сабор Љубињаца у Србији

ДРАГИ ЉУБИЊЦИ И ПРИЈАТЕЉИ ЉУБИЊА
Слиједећи најљепше тековине херцеговачке осјећајности према завичајном Љубињу
ПОЗИВАМО Вас да се окупимо на
ПРВИ САБОР ЉУБИЊАЦА
и обновимо сјећања на наш завичај и нашу постојбину

Част нам је да Вас у духу српске саборности позовемо на братско друговање и гледање.

ПРВИ САБОР ЉУБИЊАЦА ОДРЖАЋЕ СЕ ВЕЧЕРАС 10. МАЈА 2019. године у еминентном ресторану ЈЕЗЕРО „АZZARО“ – АДА ЦИГАНЛИЈА са почетком у 19 часова. Цијена улазница је 2.500 динара.

У цијену је урачунато предјело, главно јело, пиће и колач. Као додатак предјелу служиће се љубињски сир из мијеха са кртолом. Од пића служиће се црно и бијело вино и ракија лоза из манастира Тврдош. Удружење Љубињаца у Београду припремиће богат културно-забавни програм који ће извести еминентно Академско културно-умјетничко друштво „ШПАНАЦ“ из Београда и музички ансамбл „Боле бенд“.
ПРЕОСТАЛЕ УЛАЗНИЦЕ СЕ МОГУ КУПИТИ ИСПРЕД РЕСТОРАНА НЕПОСРЕДНО УОЧИ ПОЧЕТКА САБОРА. 

 

Инструкције за уплату улазница:

  • УЛАЗНИЦЕ можете поручити уплатом на жиро рачун 160-533717-07 код банке Интеза Београд.
    Прималац: Удружење Љубињаца у Београду, Булевар Николе Тесле бр. 30 А, Нови Београд.
    Након извршења уплате потребно је да пошаљете поруку на телефон +381 65 22 00 855  – Чедо Брборић –  у којој треба навести име уплатиоца и уплаћени износ.
  • ПРОДАЈА ПРЕОСТАЛИХ УЛАЗНИЦА организоваће се у СРЕДУ 8. МАЈА 2019. године у просторијама АКУД „Шпанац“ од 17-20 часова – Студентски град – Нови Београд. Улазнице можете резервисати позивом на телефон +381 65 22 00 855 (Чедо Брборић). Улазнице ћете преузети по доласку на Сабор.

Пожељно је да постанете ЧЛАН УДРУЖЕЊА ЉУБИЊАЦА.

Чланство нам је потребно ради успостављања списка и вођења евиденције. Чланарина износи 1.000 динара, а за студенте и пензионере 500 динара.

Чланске карте можете преузети ресторану Језеро „АZZARО“ – АДА ЦИГАНЛИЈА од 18-19 часова. Тада се могу купити и улазнице које буду на располагању.

Молимо Вас да дођете око 18 часова како бисте преузели улазнице. Тиме би се избегле гужве, искористило вријеме за међусобне разговоре, а програм почео тачно у ПОЛА ОСАМ.

ДОБРО НАМ ДОШЛИ!

 

УПРАВНИ ОДБОР УДРУЖЕЊА ЉУБИЊАЦА У БЕОГРАДУ

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар