ВИДЕО: Србин звани “Паук” сам напао 300 навијача Сарајева

  • Навијач Дрине из Зворника који има надимак Паук током утакмице 20. кола Премијер лиге БиХ са екипом Сарајева пришао је трибини са гостујућим навијачима и поцепао им заставу са љиљанима

SP-PAUK-VIDEO_620x0 (1)

Нови инцидент на фудбалским утакмицама у региону. Навијач Дрине из Зворника који има надимак Паук током утакмице 20. кола Премијер лиге БиХ са екипом Сарајева поцепао заставу гостујућег тима са љиљанима.

Паук је дошетао до трибине са противничким навијачима и после неколико вербалних препирки покушао је да отме заставу на који су били нацртани љиљани.

Међутим, није успео да је скине, али је поцепао један део и натерао навијаче Сарајева да остале заставе повуку са трибине како не би и њих дохватио.

Обезбеђење баш није реаговало како треба, а тек после неколико минута, кад су га Хорде зла гађали столицом, а он се залетео да се бије са њима, успели да склоне Паука од навијача Сарајева.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар