Веселин Вујовић кандидат за начелника Билеће

  • Веселин Вујовић кандидат је СДС-а за начелника општине Билећа, а његову кандидатуру подржале су Српска радикална странка Српске, СРС “Др Војислав Шешељ”, СНС и ПДП.

Предсједник СДС-а Мирко Шаровић рекао је да ова странка “учинила праву ствар” кандидујући Вујовића за начелника општине.

“Ради се о часном, поштеном човјеку који је бранио и Републику и овај град и предсједник је најважније организације – Борачке организације”, рекао је Шаровић новинарима у Билећи, гдје је присуствовао представљању кандидата.

Он је додао да је Вујовић кандидат и свих коалиционих партнера, те изразио увјерење да ће бити изабран за начелника.

“У њему смо препознали вриједности које би требало да има један кандидат и увјерени смо да ће знати како управљати са овим градом”, рекао је Шаровић.

Вујовић је рекао новинарима да није члан ни једне странке, али да се кандидовао на приједлог СДС-а.

Он је изразио наду да ће бити начелник свих грађана Билеће за напредак и опште добро ове локалне заједнице.

“Мој задатак је да радим по закону и за опште добро свих грађана Билеће, да направимо неку позитивну атмосферу у самој локалној управи, да радимо на јединству свесрпског националног корпуса, да покушамо наћи инвеститоре и да се самим тим отварају и нова радна мјеста”, рекао је Вујовић.

Он је додао да су неки од циљева и да се младим брачним паровима покуша помоћи да ријеше стамбено питање, а студентима кроз стипендије да заврше студије.

Срна

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар