Ведрана Рудан престала писати блог: Не могу поднијети мржњу која влада Хрватском

  • ВЕДРАНА РУДАН написала је посљедњи пост на свом блогу. Како каже, не може више подносити ту силну мржњу која влада код нас.

vedranarudan_24082015_screen

Screen: Youtube

„Само се пише о тој мржњу, не знам више гдје смо, јесмо ли у 2015., 1991. или 1941. И даље траје тај лов на Србе, све се умата у борбу за право хрватске нације. Право на што, на глад, на биједу, на кредите“, рекла нам је.

Додала је да се стално врте исте теме, а оне важне гурају се под тепих.

„Не говори се о банкама, о кредитима у швицарцима, о томе како су нас опљачкали. Прича се само о ћирилици, Колинди, Карамарку и Цркви. Моја пријатељица ме упитала кад ће престати јести на кредит. Ми живимо на кредит, а једног дана нетко ће га укинути и што онда?“, додала је.

Са својим се читатељима опростила, а судећи по ономе што нам је рекла, неко вријеме неће читати коментаре пуне мржње којих је интернет препун.

„Планирам се очистити од смрада и од зла које ме покушава задавити. Сад ћу се посветити унучици и мачки коју ћу ускоро добити те писању књиге ‘Изгубљена у демокрацији'“, рекла нам је.

Извор: индекс.хр

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар