Требињка Јелена Новчић мис туризма Херцеговине

  • Јелена Новчић из Требиња понијела је титулу мис туризма Херцеговине 2015. на избору у организацији модне агенције „Естера“ из Мостара, који је вечерас одржан у хотелу „Леотар“.

mis
Лента прве пратиље припала је Јовани Роган из Билеће, док је друга пратиља такође Требињка Татјана Милићевић.
Остала признања понијеле су кандидаткиње из Чапљине и Мостара.
Побједница избора Јелена Новчић каже да се, уз студије економије, бави и манекенством, тренира џију-џице, а упоредо и ради, те да приватно и професионално, и поред успјеха на такмичењима љепоте, прије свега жели да се оствари „као добар човјек и успјешан економиста“.
„Прошле године била сам прва пратиља на избору за мис туризма БиХ, а прије двије године прва пратиља за Херцеговину. Иза успјеха стоји, прије свега, велики труд, који се на крају ипак исплатио“, каже Јелена.
Ерна Раљевић из модне агенције „Естера“ из Мостара каже да је на вечерашњем избору најљепших Херцеговки учествовало десет кандидаткиња, те да су се награђане дјевојке пласирале на финални избор за мис туризма БиХ, које ће у септембру бити одржан у Мостару.
„Надамо се да ће и тамо ваша Требињака направити добар резултат. Циљ манифестације је био промоција туризма у Требињу, које је тренутно једна од најатрактивнијих дестинација у БиХ“, каже Раљевић.

Извор: Радио Требиње / Р.С.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар