Требиње продаје земљиште руском инвеститору?

  • Скупштина града Требиња донијела је данас одлуку о продаји око 60.000 квадратних метара земљишта у власништву Града на подручју Гомиљана.

skupstina-grada4
Земљиште, које се простире југозападно од „Града сунца“, биће продато путем јавне лицитације, а како сазнајемо, одлука је донесена због интереса инвеститора да на овом подручју гради велики трговачки центар.
Градоначелник Требиња Славко Вучуревић раније је најавио да је инвеститор из Русије заинтересован да на подручју Требиња гради аутлет-центар, вриједан 10 до 12 милиона КМ, који ће бити и највећи овакав трговачки објекат у овом дијелу Балкана.
Одборници ће усвојили и одлуке о измјени дијела регулационих планова „Засад поље“ и „Брегови“, те плану парцелације „Тодорићи 3“.
Измјенама и допунама одлуке о безбједности саобраћаја на подручју Требиња – у Херцеговачкој улици убудуће ће бити забрањено паркирање и заустављање возила.
Скупштина је именовала Љиљану Радојчић на мјесто директора „Дома здравља“, а Душка Рогана за директора „Требињестана“.

Ни данашњем скупштинском засједању нису присуствовали одборници опозиције.

Р.С. / Радио Требиње

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар