Стеван Зиројевић побједник Звона

  • Стеван Зиројевић побједник је 17. Дјечијег музичког фестивала „Звон звонке пјесме“, који је вечерас одржан у позоришној сали Културног центра.

zvon1-1
За извођење пјесме „Киша пада“, са којом је недавно на Ђурђевданском фестивалу у Бањалуци освојио осмо мјесто – Зиројевић је добио највише оцјене чланова стручног и жирија публике Звона.

Друго мјесто припало је Доротеји Радановић, такође учесници овогодишњег Ђурђевданског фестивала – за интерпретацију пјесме „Љетна лука“.
Треће мјесто подијелили су Стефанија Пајић са пјесмом „Мој свијет“ и сестре Ања и Анђела Ђурић, које су изводиле композицију „Наша мама“.
Посебном дипломом, као најмлађи учесник фестивала, награђена је Мара Ножица.

Требињска публика на овогодишњем фестивалу „Звон звонке пјесме“ имала је прилику да поздрави шеснаест извођача, које је селектовао и припремао композитор Божидар Вучур.
У пратњи такмичара и ревијаном програму наступили су требињски дјечији хор, плесна група „Марис“, те побједници са претходних фестивала, док је програм водио Дарко Куртовић.

Организатор је Културни центар, а покровитељ Град Требиње.

Извор: Радио Требиње / Р.С.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар