Игор Гудељ побједник скокова са Каменог моста

  • Игор Гудељ побједник је овогодишњих скокова са моста у ријеку Требишњицу који су вечерас одржани у Требињу. Вјештину скакања вечерас је испробало седам младића из Требиња, а другопласирани је био Вук Андрић, а трећепласирани Бојан Шукић.

IMG_7986
Ово је пета побједа младог Требињца на традиционалном такмичењу „Скокови са моста у Требишњицу“. Овогодишњу побједу Игор је посветио свом некадашњем професору и дугогодишњем члану жирија, Игору Анђелићу, који је изненада преминуо у мају ове године.

16-skokovi-sa-mosta-4

Побједник 16. скокова са Каменог моста у Требишњицу награђен је новчаним износом од 300 марака, које је обезбиједила Туристичка организација Града Требиња, другопласирани је добио 200, док је трећепласираном припало 100 марака.
Традиционално, на обалама Требишњице окупило се и велики број Требињаца и туриста који посјећују овај град, који су посматрали такмичење. У музичком дијелу програма наступиле су младе звијезде Немања Сталетовић и Александра Марјановић.

16-skokovi-sa-mosta-5
Скокове у Требишњицу сa Каменог моста организовали су кафе „Рива“ и „Галерија“.

Д.М. / Радио Требиње

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар