Поклон мајице за путнике ходочасничког путовања у Пребиловце

  • Из СНД Пребиловци стигло је обавјештење да још има слободних мјеста у аутобусу. Није потребно уплаћивати резервацију, пошто је одређен број путника одустао, а резервацију су већ уплатили.


Свим путницима као успомену на ово путовање СНД Пребиловци ће да поклоне пригодну мајицу коју ће носити током посјете мученичким Пребиловцима.

Све информације могу се добити на телефон  +381 65 46 44 557

Подсјетимо, путује се аутобусом на релацији Београд- Нови Сад-Пребиловци, преко Сарајева и Мостара,од 5. до 7. августа 2019.г.

Предвиђено је учешће у богослужењу у обновљеном Храму у Пребиловцима на црквени празник и дан страдања Светих Пребиловачких и доњохерцеговачких мученика, посета црквама и манастирима, местима страдања и гробљима у доњој и западној Херцеговини, обилазак порушених кућа, дружење…

Полазак аутобуса из Београда је у 07,00 часова од Храма Светог Саве (из Крушедолске улице), из Новог Сада истим аутобусом у 08, 30 часова од „Локомотиве“ код железничке станице.

Долазак у Пребиловце истог дана око 18,00 часова. Повратак из Пребиловаца 6. августа пред вече, а повратак у Нови Сад и Београд 7.августа у раним јутарњим часовима.

Руководилац пројекта: Миленко Јахура, председник УО СНД Пребиловци

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар