СТАНИВУКОВИЋ ЗАВОДИ РЕД: Узео све кључеве службених аутомобила (ФОТО)

  • Нико нема право да службене аутомобиле користи у приватне сврхе, поручио је градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић.

Он је на свом Фејсбук профилу објавио фотографију са кључевима службених возила града, наводећи да су на његов захтев сви у 16 часова враћени у просторије Кабинета градоначелника.

– Нико више нема право да службене аутомобиле користи у приватне сврхе као што је то до сада био случај. Преко 70% службених аутомобила годинама није било на паркингу испред Градске управе, након радног времена. Донећемо Одлуку да сви службени аутомобили морају бити обележени и она је спремна, а спреман је и нови Правилник о употреби ових возила – поручио је Станивуковић.

Додао је да се међу кључевима налазе аутомобили у вредности од преко 100.000 марака, које ће продати.

– За грађане Бање Луке постоје приоритетније ствари. Расипничком понашању морамо стати у крај, а ово је само први корак у том науму, вечерас доносимо још низ одлука – написао је Станивуковић.

Извор: Вечерње Новости

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар