САВЕЗ ЗА ПРАВДУ И РЕД – Ово је наш програм развоја Требиња 2016-2020

  • Савез за праву и ред – Листа Небојше Вукановића, објавила је радну верзију програма развоја „Требиње 2016 – 2020“, у којој на 70 страница детаљно представља визију развоја Требиња у наредне четири године, пројекте који требају да се ураде, те дефинише прецизан начин њиховог финансирања и функционисања.

vukanovic

Према Вукановићевим ријечима, програм је објављен с обзирон на то да је став Савеза за праву и ред да људи требају да се окупљају око програма, идеја и јасне визије развоја града, а не око личних интереса и интересних групација.

„Тим људи је радио на изради програма, за који ми сматрамо да је најбољи и најреалнији приједлог убрзаног развоја Требиња у наредном периоду“, каже Вукановић.

Он је додао да очекује да се око програма поведе јавна расправа и да грађани изнесу своје примједбе и сугестије, а како би до почетка изборне кампање био постигнут што шири консензус, најбоља рјешења и усаглашен приједлог развоја Требиња 2016-2020.

Све примједбе, замјерке, сугестије, нове идеје и приједлоге на предложени програм грађани могу да пошаљу на имејл адресу: nebojsa.vukanovic@gmail.com.

Програм можете да прочитате ОВДЈЕ.

 

СПОНЗОРИСАНО / Слободна Херцеговина

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар