Србија прва на мети исламиста?

  • У видео снимку „Ми смо исламски хилафет – касида“ као почетна мета исламских терориста означена је Србија, а за њом следе и остале земље Балкана

isis

У видеу се након цитата из Курана чује порука: „Радујте се сви Балканци, ближе вам се бољи дани, долазе вам муслимани, ми смо исламски хилафет“.

У строфи која се односи на Србију каже се „радуј се, ој ти Србијо, бит ћеш део исламија иако ти то не прија, ми смо исламски хилафет“.

„‘Босно и Херцеговино ето вам муџахедина, паст ће главе муртедина“, део је текста који се односи на БиХ.

Даље се наводи: „Радуј се, о Кроатија, пашће ти демократија, Божји закон, правда свима ми смо исламски хилфет. Радуј се, о Црна Горо, долазимо ми ускоро. Бићеш наше место ново, ми смо исламски хилафет. Радујте се Албанија, Косово, Македонија, вратићемо вам шеријат, ми смо исламски хилафет“.

На крају снимка упућена је претећа порука и америчком председнику Бараку Обами уз узнемирујуће фотомонтаже:

„Радуј се и ти Обама, победа припада нама, ми смо синови ислама, ми смо исламски хилафет“.

Јутјуб канал „Пут Хилафета“ на којем је објављен овај снимак, већ дуже време позива на џихад и велича борбу и борце Исламске државе, објављујући пропаганде снимке ИД, али и освајање Палмире, екстремисте из Нигерије –преноси Б92…

Подсетимо, Исламска држава објавила је недавно пропагандни снимак којим прети балканским земљама и позива муслимане са Балкана да јој се придруже или покрену нападе на Балкану.

Извор: новости.рс

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар