QUEEN магија стигла и у Требиње: Хитови легендарне групе одушевили публику

  • Група „Queen Real Tribute“ наступила је вечерас на Тргу слободе.

Београдски састав, који многи сматрају најбољим свјетским трибјут бендом легендарне групе „Квин“, већ дуже од деценије спектакуларнима, а аутентичним музичко-сценским перформансом свевремених хитова Фредија Меркјурија одушевљава фанове широм свијета, гдје су до сада одсвирали на стотине концерата.

Иван Ђерфи, басиста групе каже да их је окупила велика љубав према групи „Квин“, бенду који је поставио многе стандарде у свијету музике и рокенрола.

„Све је почело спонтано, направили смо свирку за нашу душу. И то се допало једном момку у публици, који је питао да уговори неке концерте за нас и тако већ 12 година, обишли смо пола свијета заједно. Ми се стварно увијек трудимо и дајемо све од себе на наступима па тако са истим жаром свирамо и пред 50 или 50.000 људи. Први пут свирамо у Требињу и било је супер. Надам се да ћемо сљедеће године да дођемо у пуном саставу са синфонијским оркестром и хором и мислим да било то било сјајно“, навео је Ђерфи.

We are the Champions, Bohemian Rhapsody, The Show Must Go On, Radio Ga Ga, Who Wants To Live Forever… само су неки од легендарних хитова које је публика имала прилику да чује и која је на прави начин дали подршку бенду и овацијама испратила београдске момке, који фантастичном свирком дају најбољи омаж „Квину“.

Требињци могу да буду поносни, јер у овом бенду имају свог суграђанина Радоша Ћапина, бубњара групе „Queen Real Tribute“.

„Узбуђен сам што свирам пред требињском публиком. Драго ми је што сам са својим пријатељима овдје и што су моји суграђани имали прилику да чују дио пројекта који је постао велики“, истакао је Ћапин.

Организатор концерта је Град Требиње.

Д.М. / Радио Требиње

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар