Поцијепан билборд Требиња у Дубровнику

  • Билборд Требиња, који је Туристичка организација овог града поставила на дионици магистралног пута ка аеродрому Чилипи у Дубровнику, поцијепан је на више мјеста, изјавио је за Срну директор ове организације Марко Радић.

Радић је истакао да су одмах по добијању информације да је билборд уништен, контактирали загребачку фирму код које су изнајмили простор за билборд, те од њих захтјевали да буде обновљен у најкраћем могућем року.

„Билборд смо закупили од 16. августа до 16. септембра ове године. Све смо уредно платили, па очекујемо да нови билборд буде у најкраћем року постављен“, навео је Радић.

Он је рекао да постављање билборда нема у себи ниједан елемент провокације, већ да је искључиво ријеч о једном виду промоције, која се проводи и у близини аеродрома Тиват и Подгорица у Црној Гори.

Ово је прва рекламна ознака са називом града Требиња постављена послије рата на подручју Дубровника.

Пројекат је урађен по узору на велике туристичке центре како би и Требиње својом богатом понудом могло да иде у корак са њима.

ИЗВОР: СРНА

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар