Почео кошаркашки камп „Дејан Бодирога“

  • На теренима „Срђан Алексић“ у Требињу почела је са радом прва смјена десетог по реду „Дејан Бодирога“ кампа, који ће ове године окупити више стотина младих кошаркаша из земаља окружења, као и других држава свијета.


Камп ће бити одржан у три смјене, а Требиње ће угостити 105 младих кошаркашица и кошаркаша, који ће усавршавати своје кошаркашко знање, али и стицати нове пријатеље и познанства, на чему овај камп посебно инсистира.
Према ријечима професора Миливоја Кралејића, дугогодишњег тренера и вође кампа, ове ће се године у Требињу окупити изузетна екипа од око десетак врхунских тренера, од којих већина ради од првог дана на Бодирогином кампу, да су услови за рад такође одлични, јер овај град има и десетак изванредних спортских терена, али, како додаје, веома је важна и подршка саме локалне средине.


Камп окупља младе кошаркашке таленте узраста од 12 до 18 година из свих крајева свијета. Свечано отварање кампа заказано је за 14. јул.

Извор: Радио Требиње / М.И.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар