Партизан довео невесињско чудо од дјетета Николу Радовановића (ВИДЕО)

  • Капиталац у Партизану! Бар када је реч о таленту. Невесињски вундеркинд Никола Радовановић је према сазнањима МОЦАРТ спорта потписао вишегодишњи уговор са црно-белима. За почетак играће за омладинце, али од овог момка очекује се да у годинама пред нама направи велику каријеру.

У прилог томе и неколико података да заинтригирају навијаче црно-белих. Радовановић, који је рођен 13. марта 2003. године, висок је 195 центиметара и игра на позицији бека шутера, одушевио је кошаркашу јавност још на утакмицама пионира када је, само примера ради, вршњацима из Партизана убацио 54 поена, а потом Леотару 59. Између 30 и 40 поена давао је као од шале.

Онда су у екипи Будућности из Биљине решили да га гурну у ватру, па је почео да игра и за сениоре. Варате се ако мислите да је посустао. У мечу са Борцем из Бањалуке постигао је 28 поена. Као 15-годишњак да истакнемо. Против сениора. И није то била једина таква утакмица у сениорској конкуренцији.

Није зато ни чудо што је и мадридски Реал показао интересовање за Радовановића. који је одиграо и један турнир за Краљевски клуб. Овог пута Реал ипак није успео, па ћемо Радовановићево сазревање гледати у црно-белом дресу. Он сам је већ гледао сениоре против Крке.

MOZZART Sport

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар