НОВИ ОБРТ: Марко Ђерић убијен због жене локалног моћника?!

 • ОБРТ у истрази убиства спортисте из Требиња  Сумња се да је Марко Ђерић (24) покошен рафалима јер није хтео да пусти дрогирану супругу мафијаша у локал у ком је радио као обезбеђење . У истрагу се укључили и инспектори из Србије

Marko Djeric

Изрешетан на кућном прагу: Марко Ђерић

 

Инспектори требињске полиције заједно са колегама из Србије истражују могућност да је Марко Ђерић (24), кик-боксер из Требиња, убијен због освете локалног моћника!

Постоје озбиљне сумње да је Марко 24. маја ликвидиран у сачекуши јер није хтео да пусти дрогирану супругу локалног мафијаша у локал „Мерлот“, у коме је радио као обезбеђење, ексклузивно сазнаје Информер.

Од извора блиског истрази сазнајемо да је он пре неколико недеља имао проблема са супругом једног требињског криминалца.

– Појавила се на улазу у „Мерлот“ и понашала се хистерично и дрско. Било је очигледно да је под утицајем наркотика. Ђерић је, водећи се прописима, није пустио да уђе у клуб, а она му је запретила да „неће проћи некажњено“. После неколико дана је мучки убијен с леђа рафалима из аутоматске пушке – открива наш извор.

Убрзо након злочина ухапшен је извесни Радован Андрић и полиција је у први мах помислила да је решила случај. Међутим, дошло је до потпуног обрта у истрази јер је осумњичени два пута прошао полиграф.

– Андрић је сам тражио да га два пута испитају на детектору лажи и оба пута је прошао. Такође, прегледом снимака са градских камера утврђено је куда се кретао критичне вечери, кад је Ђерић убијен – објашњава наш саговорник.

Он додаје да је требињским инспекторима послато појачање из Београда због бојазни да би локални моћник својим везама у тамошњој полицији и политици могао стопирати истрагу:

– Та особа, која је огроман новац стекла бавећи се криминалом, има јаке везе не само у полицији и тужилаштву већ и у политици. Да би се спречило да неко заташка истрагу, на молбу неколико утицајних особа у Требиње су стигли искусни оперативци из Београда.

Марко Ђерић је био члан Кик-бокс клуба „Кобра“ и освајао је бројне медаље на такмичењима у земљи и иностранству. Убијен је у насељу Полице, пред улазом у зграду у којој је живео.

Привели погрешног због досијеа

Вељко Ћивша, адвокат осумњиченог Радована Андрића, потврдио је за Информер да је његов брањеник прошао детектор лажи и сматра да је ухапшен само да би се умирила јавност.

– Међутим, грађани Херцеговине овим хапшењем нису се умирили. Напротив, још више су узнемирени јер знају да цела прича има много дубљу позадину. Прегледане су камере, видело се где се и куда критичне вечери мој брањеник кретао. Нема ниједног доказа да је убио тог младића, а ухапшен је само зато јер има криминални досије – истиче Андрићев адвокат.

Извор: Информер.рс

 

 

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
 1. nevin Reply

  ANDRICA PUSTAJTE JER NIJE KRIV

  • Анонимни

   Tako je

 2. Риба Reply

  Riba smrdi od glave, vazda bilo.

Оставите коментар