Бегенишић и Вучуревић честитали Луки Петровићу

  •  Честитајући будућем градоначелнику Луки Петровићу на изборној побједи и освојеном четворогошишњем мандату за градоначелника Требиња, предсједник ГО СДС Видомир Бегенишић истакао је да је посебно поносан на протекли период, када је СДС чинила власт у Требињу.

 

szp111
„Поносан сам и на Славка Вучуревића, сараднике из Партије демократског прогреса и Покрета за Требиње. У овом периоду радили смо максимално за грађане Требиња. Новом градоначелнику желим срећу у раду и захваљујем се свима оним који су гласали за СДС и Савез за промjене“, рекао је Бегенишић.
И кандидат Савеза за промјене за градоначелника Требиња Славко Вучуревић честитао је Луки Петровићу на изборној побједи.
„Захваљујем се свим грађанима Требиња који су гласали за мене, а такође и онима који гласали против мене. Жао ми је што Требињци нису гласали за мене. Ја желим просперитет Требињу и свим грађанима. Надам се да ће власт која долази урадити много више него што смо ми урадили и ја свом насљеднику и будућој скупштинској већини желим пуно среће и успјеха“, истакао је Вучуревић.

М.И. / Радио Требиње

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар