Слободна Херцеговина » Микрофин обрадовао штићенике Удружења „Ведар осмијех“ из Билеће

Микрофин обрадовао штићенике Удружења „Ведар осмијех“ из Билеће

  • Микрокредитно друштво „Микрофин“ обрадовало је данас 50 штићеника Удружења „Ведар осмијех“ из Билеће, односно њиховог Дневног центра донацијом ЛЦД телевизора.

mikrofin 9

Микрофин проводи своју стратегију друштвено одговорног пословања ослушкујући проблеме заједница у којима дјелује те потом пружајући помоћ онима којима је најпотребнија, са посебним нагласком на образовно –васпитне установе за дјецу.

mikrfoin 1

Поклони за штићенике дома

 

„Микрофин већ има дугу традицију када се ради о помагању дјечијим болницама, вртићима и школама, те свим удружењима која на различите начине брину о дјеци и омладини.
Драго нам је што смо били у прилици данас помоћи и Удружењу „Ведар осмијех“, а донирали смо оно што су у том моменту сматрали да им је најпотребније“, истакла је Споменка Таминџија, Шеф филијале Требиње.

mikrofin 7

Споменка Таминџија, шеф филијале у Билећи и Владимир Бошњак

 

Испред удружења  „Ведар осмијех“ из Билеће донаторима се захвалио предсједник Миленко Радмиловић.
 „Срећни смо што се Микрофин одазвао нашим молбама. Велики број дјеце у овом центру има проблеме са видом и ово је више него драгоцјен поклон“,  рекао је Радмиловић.

mikrofin 6

Миленко Радмиловић, предсједник Удружења „Ведар осмјех“

 

Удружење родитеља и пријатеља дјеце и омладине са потешкоћама у развоју „Ведар осмијех“ из Билеће основано је 2004. године у циљу пружања помоћи дјеци и омладини ометеној у психо физичком развоју као и њиховим родтељима или старатељима.

mikrofin 5

 

 

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстовe са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да преносе само они сајтови који користе српско писмо

Оставите коментар
* Закон о јавном информисању – члан 38: Забрањено је објављивање идеја, информација и мишљења којима се подстиче дискриминација, мржња или насиље против лица или групе лица због њиховог припадања или неприпадања некој раси, вери, нацији, етничкој групи, полу или због њихове сексуалне опредељености, без обзира на то да ли је објављивањем учињено кривично дело.

Мишљења изнијета у коментарима приватно су мишљење аутора коментара и не представљају ставове редакције Слободна Херцеговина