Микрофин обрадовао штићенике Удружења „Ведар осмијех“ из Билеће

  • Микрокредитно друштво „Микрофин“ обрадовало је данас 50 штићеника Удружења „Ведар осмијех“ из Билеће, односно њиховог Дневног центра донацијом ЛЦД телевизора.

mikrofin 9

Микрофин проводи своју стратегију друштвено одговорног пословања ослушкујући проблеме заједница у којима дјелује те потом пружајући помоћ онима којима је најпотребнија, са посебним нагласком на образовно –васпитне установе за дјецу.

mikrfoin 1

Поклони за штићенике дома

 

„Микрофин већ има дугу традицију када се ради о помагању дјечијим болницама, вртићима и школама, те свим удружењима која на различите начине брину о дјеци и омладини.
Драго нам је што смо били у прилици данас помоћи и Удружењу „Ведар осмијех“, а донирали смо оно што су у том моменту сматрали да им је најпотребније“, истакла је Споменка Таминџија, Шеф филијале Требиње.

mikrofin 7

Споменка Таминџија, шеф филијале у Билећи и Владимир Бошњак

 

Испред удружења  „Ведар осмијех“ из Билеће донаторима се захвалио предсједник Миленко Радмиловић.
 „Срећни смо што се Микрофин одазвао нашим молбама. Велики број дјеце у овом центру има проблеме са видом и ово је више него драгоцјен поклон“,  рекао је Радмиловић.

mikrofin 6

Миленко Радмиловић, предсједник Удружења „Ведар осмјех“

 

Удружење родитеља и пријатеља дјеце и омладине са потешкоћама у развоју „Ведар осмијех“ из Билеће основано је 2004. године у циљу пружања помоћи дјеци и омладини ометеној у психо физичком развоју као и њиховим родтељима или старатељима.

mikrofin 5

 

 

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар