ЛУКА ПЕТРОВИЋ од данас на челу Електропривреде РС

  • Досадашњи градоначелник Требиња Лука Петровић данас је преузео дужност вршиоца дужности генералног директора „Електропривреде Републике Српске“.

Надзорни одбор „Електропривреде Републике Српске“ је у петак, 16. новембра, именовао Петровића за вршиоца дужности генералног директора овог предузећа, након што је оставку на ову дужност, из личних разлога, поднијела Радмила Чичковић.

Петровић се јуче, посљедњег дана на мјесту градоначелника, обратио Скупштини града истакавши да ће вршилац дужности градоначелника бити његов досадашњи замјеник Мирко Ћурић, те да би избори требало да буду расписани у законском року од 90 дана.

„Желим да вјерујете да он има исту снагу и енергију да ради као што сам и ја радио“, казао је Петровић у свом опроштајном обраћању одборницима Скупштине града.

Он је казао да је у протекле двије године мандата са својим сарадницима успио да унаприједи организацију рада у градској управи, повећа стандарде и креира радну атмосферу, реорганизује и направи функционалне мјесне заједнице, оствари квалитетну комуникацију са владама Српске и Србије и Епархијом ЗХиП, унаприједи социјалну политику кроз 32 нова програма подршке породици и покрене 52 нове инвестиције.

„Ја сам ту у Требињу, стотињак метара даље од ове куће – тако да смо заједно и даље“, поручио је Петровић, додајући да је сигуран како ће са мјеста директора Електропривреде моћи још и више да помогне свом граду и Херцеговини.

Радио Требиње

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар