КАД ГАЧАНКЕ ЗАПЛЕШУ ЕВРОПОМ: Након Париза кући донијеле и сребро из Берлина (ФОТО)

  • Плесна група We dance из Гацка је наставила да осваја евпопске престонице. Овог викенда  плесачице из Гацка својим плесом импресионирале су жири у Берлину, па су у класи сениора заузели друго мјесто, а Гацку даровале нови трофеј. 

gacanke 04

Већ смо навикли да се Гацко у Европи по плесу препознаје.

gacanke 05

На сениорском нивоу за хип-хоп групе на европском Cheerleading и cheer dance Beach kup првенству плесна група We dance из Гацка освојила је сребро. Првенство се одржало у Tropical Islandsu, највећем тропском ресорту у Европи, који се налази 60 km од Берлина.

gacanke 06

Гачанке су се на постољу нашле између њемачких клубова побједника BCA Jokers, и трећепласиране екипе из Берлина CFL Dance revolution.

gacanke 07

 

Емилија Стојановић и Маја Косовић које су творци ове плесне групе нису могле да сакрију задовољство.

gacanke 08

 

– Потврдили смо прошлогодишњи успјех , када смо, такође, освојили сребро у хип-хоп duble dance. Ипак, сада смо још поноснији јер смо освојили сребро у групној категорији и показали да Гацко има јаку плесну армију, која може да парира европским плесним клубовима, готово у глас за Слободну Херцеговину коментаришу Емилија и Маја.

gacanke 02

Пажњу публика и судија Гачанке су привукле јединственом шминком, фризурама и гардеробом по чему су се битно издвојили од осталих, а како кажу наше саговорнице,  навијање публике, и фото блицеви дали су им додатну снагу да отплешу свој најбољи плес и домогну се сребра.

gacanke 01

Ишчекујући трећу „златну“ срећу…

gacanke pehar

Красиће витрине у Гацку: Пехар из Берлина

Текст: Трифко Ћоровић
Извор: Слободна Херцеговина

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
  1. Dana Micic Salatic Reply

    Sve u Hercegovini je nejbolje i najljepse!!!!Mozemo samo da hvalimo dobre,humane ljude,a oni drugacijih shvatanja ,nisu ni bitni!Hvala!

Оставите коментар