ГАЧАНКЕ ОСВОЈИЛЕ ЗАГРЕБ: Нове медаље за „We dance“

  • Чланови плесног клуба „We dance“ Гацко, протеклог викенда учествовали су на међународном такмичењу у плесу које се одржало у дворани „Сутинска врела“ у Загребу. На такмичењу је учествовало око 2000 плесача из 9 земаља, из чак 70 клубова.

плес-1-580x333

Чланови ПК „We dance“ још једном су постигли велики успјех и у наш град донијели нове медаље. Прва мјеста су забиљежили сениори (дуо) Емилија Стојановић и Маја Косовић, као и сениори (групно), док су се кадети (дјеца) нашли на другом мјесту.

“Организација је била на завидном нивоу. Ми смо презадовољни нашим наступима, поготову наступом најмлађе поставе, која је богатија за једног мушког члана”, ријечи су Емилије и Маје, кореографа клуба.

плес-3

Како сазнајемо, у плану је годишњи концерт почетком мјесеца јуна, којим желе да се осврну на резултате које су постигли у овој плесној сезони.

Такмичење у Загребу је уједно било и квалификационо такмичење за Свјетско првенство, које ће се одржати у Риму у септембру ове године.

ИЗВОР: Општина Гацко

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар