Драшковић најавио повлачење инвестиција и привредних дјелатности из Херцеговине

  • Предсједник Пословног система Свислајон-Таково Родољуб Драшковић данас је објавио допис у којем се обраћа генералном секретару СНСД-а Луки Петровићу, градоначелнику Требиња Мирку Ћурићу, директору Херцег ТВ-а Ђорђу Бјелаковићу и јавности Херцеговине.

Допис преносимо у цјелини:

Честитам вам на изборној побједи!

Остајем досљедан себи, да ћу уколико не дође до промјене друштвено-политичког система и привредног амбијента, повући инвестиционе пројекте и привредне дјелатности из Херцеговине.

Задужбину-легат, Гимназију у Требињу, завршићу у року од 5 до 10 година, у зависности од финансијске ситуације.

Свислајон Груп доо Нови Сад, поклања вам (Влади Републике Српске и ХЕТ-у) 64,31% акција у Индустрији Алата Требиње, уз законску обавезу да платите Свислајон Груп д.о.о. Нови Сад износ од 8.750.025,00 ЕУР, износ који је Свислајон Груп инвестирао у Требиње.

Нудимо вам продају фабричке хале у Невесињу, како бисте дошли до пословне инфраструктуре, ради реализације вашег програма привредног развоја Невесиња.

Тражимо да се на дате приједлоге изјасните до 15.12.2020. године. У противном Свислајон Груп ће 21.12.2020. блокирати пословне рачуне ИАТ-а и покренути законску наплату својих потраживања.

Морате бити свјесни своје друштвене одговорности.

Свјесни сте да ИАТ ад одлази у стечај и ликвидацију.

Није искључено да ће прехрамбена индустрија РДТ Сwисслион д.о.о. Требиње доживјети судбину фабрике у Невесињу.

Председник пословног система Свислајон Таково
Родољуб Драшковић

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору
  1. Швисмачкић Reply

    И брат му је од Србина постао латинични Другосрбин, па ће сада и овај. Овај се већ једном повукао из Србије, сада ће и из Српске, можда у Хрватску?
    Користољубивци и превртљивци.

Оставите коментар