СОМОВИЈАДА 2019-традиционално такмичење на билећком језеру

И ове године ресторан и сплав „Аполон“ Билећа организује сомовијаду, такмичење у лову сома варалицом и бућком.Сомовијада ће се одвијати 03.августа 2019. године, окупљање такмичара почеће у 6:00 часова , а почетак такмичења планиран је за 7:00 .

 

Као и сваке године, организатори су припремили богате награде за прва три мјеста и свечани ручак, као и специјалне награде за госте и учеснике.

Спонзори “ Сомовијаде“ су :СКУПШТИНА ОПШТИНА БИЛЕЋА, РЕСТОРАН И СПЛАВ „АПОЛОН“, „АЛЕКСИЋ КОМЕРЦ“,“ ЈЕФТОВИЋ КОМПАНИ“, „КАФЕ АТИНА“, СТР“BE COOL“, Требиње, „РИБЊАК ГУДЕЉ“, СТР.“КОМОРАН“, СТР.“СИРЕНА, СТР.“ИВАНА“, и „ШТАМПАРИЈА ГАБИЋИ“.

Напомињемо да је котизација за учешће 20 км по учеснику, а пријаву за „Сомовијаду 2019“ можете обавити путем телефона:065/838-234 или 065/640-775.

Овим путем позивамо све љубитеље риболова, али и све гурмане, на дружење и уживање у љепотама билећког језера и на манифестацију која гарантује позитиван такмичарски дух и фантастичне рибље специјалитете.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар