БИЛЕЋА НЕМА НИ ЗА СТРУЈУ: “Нисмо плаћали рачуне, јер није било пара”

  • Јутрос је Општини Билећа, Културном центру у тој општини, те згради у којој се налази Радио Билећа и Туристичка организација искључена струја, због тога што Општина неколико мјесеци није плаћала рачуне, потврдио је ово начелник Билеће Миљан Алексић.

Миљан Алексић 

Каже да општина није плаћала рачуне, јер није било пара.

„Влада је рекла да се не морају плаћати рачуни, а ево јутрос искључили, не знам ко је наредио. Нико се није консултовао са мном“, казао је Алексић.

На наше питање ко је рекао да се рачуни не морају плаћати, он је додао да није рекао нико, али да једноставно није било новца.

На питање колики је био дуг, и колико дуго Општина није плаћала рачуне, Алексић каже „да и није баш неки износ“ и да нису плаћали „у периоду короне“.

Алексић је казао да је данас Општина уплатила 11.000 марака и да је струја укључена, но Директ сазнаје да до објаве овог струја није била укључена.

„Од билећке воде се та струја прави. То је исто као да је Термоелектрана искључи руднику струју“, рекао је Алексић.

Према Срниним незваничним сазнањима, укуплан дуг за струју Општине Билећа само за јануар и фебруар ове године износио је 27.500 марака.

Николија Бјелица /Директ портал

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар