ДРАГОСЛАВ БАЊАК: Да није било Момира, Требиње не би било у РС (ВИДЕО)

  • Он је изузетно заслужан за останак Требиња у Републици Српској, и за спасавање становништва од расељавања“, нагласио је Бањак

 

 

Да није било Момира Булатовића, тешко да би Требиње остало у Републици Спрској, казао је јуче Драгослав Бањак.

Јуче је у селу Раће у родним Кучима сахрањен тихо и достојанствено, као што је и живио,  бивши предсједник Црне Горе и премијер СРЈ Момир Булатовић.

Међу хиљадама грађана, и бројним делегацијама, који су се у непрекидном мимоходу опраштали од првог изабраног предсједника Црне Горе на градском подгоричком гробљу била је и делегација града Требиња.

Делегацију је предводио предсједник Скупштине града, Драгослав Бањак, који се испред како је казао његовог Требиња опростио од Момира Булатовића.

Казао је да се осјећа посебно привилегованим да се испред града који је Момир волио и осјећао својим опрости од њега..

„Он је изузетно заслужан за останак Требиња у Републици Српској, и за спасавање становништва од расељавања“, нагласио је Бањак.

Казао је да су се баш ових дана договарали да Момир посјети Требиње, али како је истакао, тужна и зла судбина је хтјела дручачије.

„Без обзира на то, он ће заувијек остати у срцима свих Требињаца, и никада неће бити заборављен“, поручио је Бањак.

ИЗВОР: in4snet

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар